De Knikkerbaan

Een droom van een school.

Brede school

de Knikkerbaan

De Knikkerbaan is een brede school. Dit wil zeggen dat de school mee een belangrijk onderdeel uitmaakt van het buurtleven in de wijk.


Kinderen van 2,5 tot 12 jaar
In onze school bieden we in eerste plaats een school aan voor kinderen van 2,5 jaar tot 12 jaar. Alle kleuters en kinderen van de lagere school zijn er welkom. De visie van onze school kan je op de website vinden.


Voor-en naschoolse opvang
Tevens bieden we op onze kindercampus voor- en naschoolse kinderopvang aan. Elke schooldag kan je vanaf 7u 25 terecht in de voorschoolse kinderopvang. Naschoolse kinderopvang is er elke schooldag tot 18u (op woensdag tot 15.30u). Begeleiders zorgen er voor dat de voor- en naschoolse kinderopvang fijne momenten zijn.


Speelweken
Tijdens de herfst-, krokus-, paas- en grote vakantie worden er op onze school en in Het Hinkelpad, speelweken georganiseerd door de buitenschoolse kinderopvang De Woonboot en vzw Koraal. Zij begeleiden tijdens deze vakanties de kinderen in sport, spel, knutselen, verhalen,… teveel om op te noemen. De kinderen uit onze school krijgen voorrang bij de inschrijvingen.
Meer informatie hierover vind je op www.dewoonboot.be en www.koraal.be.


De oudervereniging
We hebben op onze school een dynamische oudervereniging.  Een oudervereniging die, in samenspraak met de andere participanten op onze school, het leven op school inspireert met zowel inhoudelijke, ontspannende, educatieve als praktische activiteiten.